Termeni si conditii

1.INTRODUCERE
Website-ul Cofetariei Andalusia este proprietatea Societatii COFETĂRIA ANDALUSIA SRL.
În calitate de potențiali vizitatori și clienți, consimtiti să respectați termenii și condițiile de utilizare a site-ului Cofetaria Andalusia prin utilizarea acestuia. Nu trebuie să utilizați site-ul dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile din această secțiune.
2.UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI
Nu este permisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe website-ul Cofetaria Andalusia, de catre orice persoana, fara acordul nostru scris, nici exploatarea in orice fel a website-ului in scopuri comerciale sau contrare intereselor Cofetariei. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
3.RESPONSABILITATE
Cofetaria Andalusia SRL depune toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe acest website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni in continutul website-ului.Produsele de patiserie prezentate pe website sunt cu titlu informativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Cofetaria Andalusia va prezenta cat mai detaliat si
corect produsele. Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu garantam: -operarea website-ului Cofetaria Andalusia fara intreruperi sau erori; -concordanta website-ului Cofetaria Andalusia cu sistemul de operare si software-ul calculatorului sau telefonului utilizatorului.
Utilizarea website-ului se face pe raspunderea utilizatorilor.
In acest sens, utilizand acest website, consimtiti ca, Cofetaria Andalusia nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe calculatorul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.
Cofetaria Andalusia raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise telefonic.
In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:
-produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
-produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
-produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de
igiena si care au fost desigilate de consumator;
-produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte
elemente.

4.LIVRARE SI PLATA
Cofetaria Andalusia asigura livrarea corespunzatoare a produselor comandate telefonic de catre utilizatori/cumparatori.
Plata comenzii se va efectua de catre cumparatori prin modalitatile puse la dispozitie de catre Cofetaria Andalusia.
Cofetaria Andalusia nu va fi responsabila pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea predarii produselor in cazul în care apar dificultati ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.
5.PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul website-ului Cofetaria Andalusia – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Cofetariei Andalusia si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.
6.MENTIUNI
Persoanele care viziteaza www.cofetariaandalusia.ro pot face comentarii, sugestii sau pot solicita alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, email-uri in masa
sau orice alta forma de spam. Accesul la site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral
site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor COFETĂRIA ANDALUSIA SRL, fara acordul scris al acesteia.
7.MODIFICARI
Cofetaria Andalusia isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea website-ului sau al oricarui continut publicat pe website in orice moment, fara o notificare prealabila.
8.DISPUTE SI CONFLICTE
Orice situatie conflictuala aparuta intre Cofetaria Andalusia si clientii sai va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este cu putinta, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate
aceste riscuri. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari/actualizari prezentilor termeni prin afisarea versiunii actualizate pe website-ul societatii.
9.DISPOZITII FINALE
In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.