Despre noi

Cofetăria Andalusia este o afacere de familie construită pe baza unei pasiuni pentru crearea unor rețete delicioase, transmise cu drag din generație în generație, deținând în prezent mai multe puncte de lucru în Timișoara, precum și o echipă unită ce împărtășește aceeași pasiune! Deși am pus bazele cofetăriei în anul 2008, ne bucurăm de o experiență în domeniu de peste 26 ani, deținând în prezent o companie cu un capital privat integral românesc. Suntem prezenți în 8 locații diferite în Timișoara și avem la dispoziție 2 laboratoare mari, dotate cu tehnologie de ultimă generație. De asemenea, ne împărtășesc pasiunea și viziunea cei aproape 100 de angajați care prezintă o pregătire profesională solidă în domeniu. Punem un accent important pe calitatea pe care o oferim și de aceea, toate produsele noastre sunt mereu proaspete, conținând ingrediente naturale, premium, provenite doar de la furnizori cu tradiție și de încredere! Oferim o gamă variată de specialități, create cu atenție pentru toate gusturile și care pot fi achiziționate din cofetăriile Andalusia din Timișoara, la preț avantajos. Distribuim o cantitate importantă de produse pe piața internă, în supermarketuri precum Profi sau Carrefour!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi clienților produse sigure, de calitate superioară și exact pe gustul lor. Astfel, o garanție suplimentară a seriozității și nivelului ridicat de competență oferită, este reprezentată de faptul că am implementat și susținem în continuare un sistem de calitate ce îndeplinește ISO 22000 din 2019 și ISO 9001 din 2005, prezentând certificare TQM (Total Quality Management). Prin urmare, dispunând de o selecție variată de produse calitative și care sunt comercializate la un preț avantajos, suntem alegerea clienților din Timișoara cu fiecare ocazie a reuniunilor de familie, sărbătorilor și altor tipuri de evenimente. Din acest motiv, am decis să investim într-o extindere continuă pe plan local, bucurându-ne în acest moment de 8 puncte proprii, amplasate strategic în localitate, clienții având astfel un acces ușor și facil la produsele și serviciile pe care le oferim!

Echipa

Fiind o afacere de familie, toți membrii sunt activ implicați în munca pe care o desfășurăm zilnic în cofetăria noastră, dând dovadă de pasiune și dedicare, precum și o atenție deosebită pentru fiecare detaliu! Toată activitatea din cadrul cofetăriei noastre o realizăm în colaborare cu persoane specializate și profesioniști în domeniu, cum ar fi decoratori, cofetari, pentru a pune la dispoziția clienților doar produse de calitate superioară și realizate cu atenție și pasiune.