Ne dorim să avem o relație transparentă cu toți clienții noștri și să punem la dispoziție orice informație cu privire la produsele și serviciile oferite de către noi! Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări adresate în general de persoanele care doresc să comande de la noi și să se delecteze cu produse de calitate, realizate cu pasiune și atenție în familie:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am posibilitatea de a-mi personaliza tortul după preferințe?

Desigur, ne dorim ca torturile să reflecte îndeaproape dorințele și așteptările fiecărui client! Astfel, realizăm o varietate de largă de design-uri, decoruri, culori, precum și figurine personalizate pentru fiecare tip de eveniment sau ocazie specială!

Cum pot plasa o comanda?

Există 2 variante simple și rapide în care se poate plasa o comandă de produse în cofetăria noastră, și anume: Comanda telefonică la numărul de telefon 0734 441 200 ce reprezintă Casa de Comenzi de pe strada Samuil Șagovici nr.1, Timișoara sau plasare la cel mai apropiată cofetărie Andalusia din toate cele 8 prezente în Timișoara, aceasta fiind o variantă ideală deoarece sigur nu vei putea să ne părăsești fără ceva care să-ți îndulcească ziua!

Este posibilă ridicarea produselor din locațiile Andalusia?

Da! Toate produsele comandate pot fi ridicate din orice locație Andalusia din Timișoara.

Efectuați livrare în Timișoara? Este posibilă livrarea la domiciliu?

Da, livrarea în Timișoara și Dumbrăvița este posibilă, cât și cea la domiciliu, contra unui tarif de 50 RON. Cu toate acestea, te așteptăm în locațiile Andalusia din Timișoara în timpul programului de lucru specific oricărui punct, de unde poți ridica personal orice produs comandat!

Cum pot plasa comanda unui candy bar? Cum pot obține informații legate de preț și ce include?

Cel mai eficient mod este prin stabilirea unei programări în care putem discuta toate detaliile necesare, precum și preferințe sau necesități legate de candy bar-ul dorit! Ne poți contacta la numărul de telefon 0799 794 160, de Luni-Vineri între orele 09:00-19:00.

Este posibilă degustarea pentru tortul de nuntă?

Desigur, putem stabili o ședință de degustare, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie cu privire la aromele și gustul pentru tortul de nuntă!

Unde pot găsi o listă cu prețurile produselor?

Pentru prețuri si detalii ne poți contacta la Casa de Comenzi, sunând la numărul de telefon 0734 441 200 sau la secțiunea Contact de pe site-ul nostru.

Realizați torturi și candy bar-uri și pentru alte județe decât Timișoara?

Da, atunci când avem disponibilitate și dacă se plasează comanda în timp util, putem realiza atât torturi, cât și candy bar-uri pentru clienți din alte județe decât Timișoara!

De unde pot achiziționa produsele Andalusia?

Produsele noastre pot fi găsite în cele 8 locații Andalusia din Timișoara, precum și în diferite supermarketuri, cum ar fi Carrefour, Profi sau Almira. Comercializăm de asemenea produse și în afara teritoriului românesc, în țări precum Austria, Olanda, Belgia sau Danemarca.