Întrebări frecvente

Pentru persoane fizice:

Pentru informații legate de aspectele prezentate mai sus, te rugăm să iei legătura cu noi, fie sunându-ne la unul din cele două numere de telefon: 0256.226.458 sau 0372.772.213, fie ne trimiți un mail pe: comenzi@cofetariaandalusia.ro sau prin intermediul secțiunii de contact.

Pentru comenzi te așteptăm la sediul nostru principal situat pe Strada Samuil Şagovici nr.1, Timişoara, la punctele de lucru (detalii despre adresele punctelor de lucru găsești pe site la secțiunea „Dulcele de lângă tine)” sau ne poți suna la numerele de telefon 0256.226.458 / 0372.772.213.

Bineînțeles, catalogul cuprinde doar o parte din modelele realizate de noi, dacă îți dorești un model inedit pe care l-ai văzut la un eveniment sau pur și simplu ceva ce nu ai găsit în catalog, putem stabili o întâlnire în cadrul căreia vom discuta detalii despre tortul mult visat. Poți aduce poze sau alte materiale ajutătoare.

Depinde în primul rând de tipul evenimentului, de exemplu, dacă este vorba de o nuntă, de un botez etc., trebuie să iei legătura cu un reprezentant al Cofetăriei Andalusia cu minim o lună înaintea evenimentului; dacă vrei un tort cu figurine de complexitate medie spre mare, recomandăm să ne contactezi cu minim o săptamână înainte de eveniment.

Poți să plătești cash sau cu cardul, depinde doar de tine ce variantă preferi!

Pentru evenimente mari (exemplu: nuntă, botez, majorat etc) percepem un comision de minim 30% din valoarea comenzii, pentru torturi, avansul este de minim 50 de lei.

Te rugăm să ne contactezi telefonic la numerele de telefon 0256.226.458 / 0372.772.213 pentru a stabili împreună cu reprezentantul nostru data și ora întâlnirii pentru degustare.

Fie că vorbim de un eveniment la care participă 25 de persoane sau 300 de persoane, ne lovim mereu de întrebarea “Oare ne ajunge tortul?”. Ei bine, “regula” de care ținem cont atunci când stabilim cantitatea minimă a tortului este aceasta: luăm în calcul o cantitate medie de tort pe care ar putea-o consuma o persoană, și anume 120-150 grame. Exemplu: la evenimentul tău vor participa 20 de persoane care consumă în medie 120 grame tort/persoană, înseamnă că ai nevoie de un tort care să cântărească minim 2,4 kg.

Dacă îți dorești un tort cu etaje, trebuie să știi că există un barem minim al greutății sub care nu se poate coborî, și anume minim 5,5 kg pentru 2 etaje.

Suporturile speciale nu se închiriază separat, ele fac parte din aranjamentul candy bar-ului.

Dacă ai în gând un design complex al tortului, trebuie să ții cont de faptul că acesta va influența cantitatea minimă a tortului, cu alte cuvinte, cu cât designul tortului va fi mai complex, cu atât tortul va cântări mai mult.

Dacă a intervenit o problemă și evenimentul s-a anulat, te rugăm să ne anunți cu minim o săptămână înainte, în această situație, contravaloarea avansului achitat se pierde.

Acest aspect se stabilește în prealabil, de comun acord cu clientul.

Da, se poate, dar doar pentru produsele standard prezentate în catalog și, cu achitarea ulterioară a avansului corespunzător.

Ne suni la numerele de telefon 0256.226.458 / 0372.772.213, ne trimiți un mail la comenzi@cofetariaandalusia.ro sau prin intermediul secțiunii de contact iar noi te vom ajuta cu informațiile de care ai nevoie.

Pentru companii:

Pentru comenzi te așteptăm la sediul nostru principal situat pe Strada Samuil Şagovici nr.1, Timişoara, la punctele de lucru (detalii despre adresele punctelor de lucru găsești pe site la secțiunea „Dulcele de lângă tine)” sau ne poți suna la numerele de telefon 0256.226.458 / 0372.772.213.

Pentru a evita neplăcerile care pot apărea pe fondul supraaglomerării, îți recomandăm să ne contactezi cu minim două săptămâni înainte de eveniment pentru a fi siguri că îți putem onora comanda.

Avem o gamă variată de produse pe care le poți combina după bunul tău plac și în funcție de necesitățile evenimentului planificat, valoarea minimă a comenzii fiind de 500 lei și avansul minim de 50 lei.

Termeni şi condiţii

Informații generale

Prin site se înţelege colecția de informații obținută prin accesarea adresei de internet www.cofetariaandalusia.ro. Acest site este întreținut și administrat de S.C. ROOTSERVICE S.R.L.
Datorită volumului mare de informații, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.
www.cofetariaandalusia.ro beneficiază de toate drepturile de autor legale, conform legislației române și internaționale în vigoare. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc. sunt proprietatea www.cofetariaandalusia.ro. Folosirea fără acordul www.cofetariaandalusia.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Legislație

Politica de confidențialitate

www.cofetariaandalusia.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clienților. Toate informațiile legate de contul clientului și corespondență sunt utilizate cu maximă discreție.
Singurele informații personale colectate de www.cofetariaandalusia.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator. Simpla navigare pe site nu implică colectarea de informații personale. Anumite funcționalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și clienții săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi).
www.cofetariaandalusia.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legătură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.
Toate funcțiile de căutare oferite de www.cofetariaandalusia.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul sporirii funcționalității site-ului. www.cofetariaandalusia.ro nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutărilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite acestora.

Condiții de utilizare

www.cofetariaandalusia.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care acesta este găzduit, sau e-mailurile trimise nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește site-ul pe risc propriu, www.cofetariaandalusia.ro fiind liber de orice răspundere penală, morală sau de alt fel pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului, sau ca urmare a folosirii informațiilor prezente pe site. www.cofetariaandalusia.ro nu se face răspunzător de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor prezente pe site.
www.cofetariaandalusia.ro nu acordă nici un fel de garanție asupra conținutului și utilizarea acestui site. Informațiile publicate corespund realității la momentul publicării lor pe site sau la momentul actualizării diverselor pagini ale site-ului. De asemenea www.cofetariaandalusia.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea S.C. ROOTSERVICE S.R.L.
Sunteţi pe deplin în cunoștiință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafica ș.a.m.d. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții, nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului.
Utilizatorul are obligația de a folosi site-ul www.cofetariaandalusia.ro doar în scopuri legale. Acesta trebuie să respecte dreptul de copywright care se aplica tuturor informațiilor de pe site. În cazurile de violare a securității site-ului, persoana responsabilă poate fi acționată în instanță.
Utilizatorul se obligă să nu modifice, distribuie, transmită, afișeze, reproducă, acorde licențe, creeze produse derivate, transfere sau vândă orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul site-ului www.cofetariaandalusia.ro.

Modificări și actualizari

În funcție de modificarea legislației în vigoare, precum și în funcție de eventuale modificări ale regulamentului de funcționare ale www.cofetariaandalusia.ro, ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz secțiunea de Termeni și Condiții, pentru ca aceasta să rămână în conformitate cu legea. Aceste modificări intră în vigoare de la data publicării lor pe site.